El 30 d’abril va retornar la Marató de Sang a Centelles!

Després de dos anys, el passat 30 d’abril conjuntament amb el Banc de Sang, l’Ajuntament, l’associació i l’EBA Centelles vam decidir tornar a recuperar la Marató de Sang.

Va ser una Marató a mig gas, amb actes molt espaiats i amb molta precaució.

La donació amb cita prèvia, amb alguns espais per l’espontània. Tot i així, estem molt contents de la participació, ha estat un assaig per poder celebrar l’any vinent una Marató tal com estàvem acostumats.

Va fer un dia plujós i alguns actes no es van poder portar a terme, però vàrem gaudir d’un bon dia.

Obertura amb el mític grup del poble Baliga-Balaga, que amenitza totes les festes del poble, alumnes de l’institut Pere Barnils amb els treballs del projecte “Dona vida” i l’escola Sagrats Cors amb lexposició de cartells, la Cristina Pinyol explicant contes per als més menuts, ballada de gegants, sardanes, taller de doblatge, poesia, música… varen fer una diada alegre que va fer tornar el somriure als llavis.

S’han iniciat converses amb l’escola, entitats i col·laboradors perquè es reservin l’abril del 2023 i ja puguin fer  volar la imaginació per poder gaudir d’una gran Marató el 2023.


Lourdes Tuneu, Responsable d’Atenció al Ciutadà i de Salut Comunitària  i Coordinadora de les campanyes de donacions  EBA Centelles.

Data publicació: Juliol 2022


Pots descarregar aquest article en format PDF: