FerSalut, una eina de divulgació que assoleix la maduresa

100 números, 100 gràcies a totes les persones que ens acompanyeu en aquest camí

Aquest és el número 100 del FerSalut, la revista participada per totes les entitats de salut que integrem l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa, ACEBA. És doncs una llarga trajectòria de 18 anys d’història. I aquest número 100 volem celebrar-lo amb vosaltres oferint-vos una revista millorada, amb un nou disseny, més fresc, actual i net que facilita la lectura dels articles, fent-la més amena i agradable.

En aquest número tan especial és també un bon moment per fer una mirada retrospectiva per valorar el camí fet i millorar el futur. Avui disposem d’un portal que enguany ha assolit 13.500 visites el primer semestre, amb continguts fiables i de qualitat validats amb el segell WMA, un canal YouTube amb més de 30 entrevistes a reconeguts professionals del sector, i per sobre de tot un Comitè Editorial obert i plural representat per un professional de cada un dels nostres centres que ho fa possible.

Són centenars d’articles publicats, gairebé 2.000 pàgines editades amb continguts de salut, moltes hores dedicades a pensar què necessita saber la nostra població, quina informació interessa als nostres usuaris, com explicar-la perquè sigui entenedora i pràctica per a la gent gran, quins consells podem oferir a les mares i pares, com podem promocionar els bons hàbits en la família o com educar en salut als nous temps.

En aquestes línies volem fer un especial agraïment a totes les entitats que han col·laborat al FerSalut. La seva és una aportació de molt valor que permet donar a conèixer la immensa tasca que es fa des d’àmbits molt diversos per la millora de la salut de les persones i el benestar de la nostra societat.

Ens adaptarem als nous temps, als reptes que se’ns plantegin, podem canviar les eines, la forma, el canal o el mètode però l’essència del FerSalut és també la nostra vocació, el nostre ser i el nostre fer: apropar el coneixement de la salut a la ciutadania.

A tots els lectors que ens heu fet confiança, a les persones que un bon dia heu posat en pràctica algun dels nostres consells, heu pensat que una informació us era nova i interessant o us hem resolt algun dubte per millorar la vostra salut, aquesta és sense dubte la nostra millor recompensa.

Us animem a seguir connectats al FerSalut!


Laura Aranalde Vila-Masana, Comunicació ACEBA i Coordinació FerSalut

Data publicació: agost 2020


Pots descarregar aquest article en format PDF: