El nou portal FerSalut, ara a un clic

Us convidem a visitar el nou portal FerSalut, amb tota la informació sobre actualitat i consells de salut per ajudar-te a sentir-te bé i portar una vida més saludable.

Des de l’any 2002, FerSalut ha estat un instrument de comunicació sanitària pels usuaris dels CAP autogestionats de Catalunya (EBA). A través de la seva publicació en format revista (paper i digital), ha posat a l’abast de tothom recursos i informació en salut fiable i de qualitat.

Ara, fem un pas endavant, per oferir-vos tots aquests continguts a través d’una eina de consulta més ràpida, accessible i senzilla, a través del nou portal www.fersalut.cat

FerSalut està promogut per l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) amb l’objectiu de prevenir malalties i d’impulsar hàbits saludables.

Continguts principals

  • Seccions principals: nens, gent gran, família i salut. Ofereix continguts per grups d’edat amb informació en salut, consells d’actualitat i recomanacions d’interès.
  • En Profunditat. Permet conèixer més a fons temes rellevants, amb vídeos en format entrevista a experts i/o portaveus sobre cada temàtica.
  • Activitats. Mostra el recull de les accions comunitàries realitzades pels CAP.
  • Revistes. Accés directe al repositori de revistes publicades per cada centre, en format interactiu.
  • Entrevistes. Permet visualitzar els darrers vídeos FerSalut, en format entrevista, també publicats al Canal YouTube.

A més, també podeu consultar totes les editorials publicades i les notícies de “El teu CAP informa” clicant a la pestanya de cada centre que trobareu al submenú.

Per accedir fàcilment als continguts que més us interessin, podeu fer recerca per paraules, per etiquetes i per imatges.


També ens podeu seguir per les xarxes socials:

Twitter: @revistafersalut

Entrevistes al Canal YouTube