Seguim la nostra relació amb Assís

L’Associació Centre d’Acollida Assís va néixer l’any 2001, i des de l’any 2004 treballem conjuntament amb el CAP Sarrià.

Assís

És una associació de voluntariat que treballa al districte Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona, amb l’objectiu de facilitar i motivar processos d’inclusió social de persones en situació de sense llar, fomentant la promoció de la persona, i la sensibilització ciutadana en relació a la situació que pateixen.

TREBALLEM per millorar la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar, oferint un espai de relació positiva i fent-los protagonistes dels seus processos de canvi.

La relació amb el CAP

Diuen que el treball comunitari és l’indicador de la bona salut d’una societat. Fer comunitat és la clau per desmarcar-nos d’una societat cada vegada més i més individualista, que busca el benestar personal més immediat i oblida el treball en equip. Al centre Assís en som conscients; per això portem des del 2004 treballant conjuntament amb el CAP Sarrià d’una manera especial, horitzontal, pel bé de les persones.

Això es tradueix en diferents coses, i una d’elles, és la jornada de vacunació de la grip i consultes. Enguany, la infermera Rocío Sánchez i el Dr. Roger Vinyeta van estar el passat 29 de novembre al centre obert per vacunar a persones ateses, voluntaris i professionals del centre; i no només això, sinó que també han atès consultes mèdiques des d’una proximitat ben entesa i agradable.

Així tothom en sortim beneficiats: les persones ateses, el Centre Assís i el CAP Sarrià. En definitiva, la comunitat. Moltes gràcies per la vostra feina.

És una col·laboració PIONERA, i que es manté en el temps. DESITGEM que SEMPRE sigui així.


Jessica Pizarro i Roger Fe, en representació de tot l’equip. Treballadors socials Associació Centre d’Acollida Assís / Twitter: @CentreAssis

Data publicació: febrer 2019


Informació addicional d’interès:

ASSÍS Centre d’Acollida.