CAP Vallcarca-Sant Gervasi, 15 anys amb vosaltres

Al març de 2018 farà 15 anys que l’EBA Vallcarca – Sant Gervasi va obrir les portes. Ens fa molta il·lusió celebrar-ho dissabte 10 de març amb una festa tots plegats: equip i usuaris. 15 anys donen per a molts canvis, però la nostra filosofia segueix igual: el nostre objectiu és donar-vos el millor servei i treballar per estar cada vegada més en sintonia amb les necessitats del barri.

10 de març 2018 – 15è anniversari CAP Vallcarca-Sant Gervasi

Cap a la comunitat

Entenem que per tenir cura de la salut, la feina a les consultes ha de ser excel·lent, però que també hem d’anar més enllà. És per això que durant aquests anys no solament hem ampliat la cartera de serveis, sinó també la de tallers de salut comunitària: tai-txi per a gent gran va ser dels primers i s’han afegit d’altres, com el suport a l’alletament matern o l’exercici físic.

La millora continuada també s’aplica a la nostra comunicació: en aquests 15 anys ens hem aventurat a les xarxes socials i hem renovat el nostre web. Apartir d’ara encara volem comptar més amb la vostra participació, així que estigueu atents a les nostres xarxes i web!

Innovació

En 2017 hem aconseguit l’acreditació EFQM de qualitat, un exemple de tots els reconeixements que hem rebut en aquests anys. Les nostres instal·lacions i el propi Parc Pere Virgili també han canviat molt. Ara el parc és una via que connecta tots dos barris. En 2013 vam inaugurar les noves instal·lacions de Pediatria i vam unificar la resta de consultes en l’edifici Pedraforca, reformat per l’ocasió. Tenim moltes coses més a celebrar que no podem encabir en aquestes pàgines.


Rosario Jiménez, Metgessa de Família CAP Vallcarca – Sant Gervasi / Twitter: @aprimariavsg