1.560 euros recaptats a la festa solidària

Més de 250 persones van participar dissabte 17 de desembre a la festa per recaptar diners per a La Marató de TV3, dedicada a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Desembre 2017: CAP Vallcarca-Sant Gervasi amb la Marató de TV3

Ni la pluja pot refredar les nostres ganes de ser solidaris!

Tal com diu la nostra contable, Carme Martínez, vam encarregar el bon temps i malgrat una matinada plujosa, vam gaudir d’un matí assolellat i amb una participació generosa. Un cop esvaïts els núvols i la mandra matinera, va començar un degoteig constant de gent amb ganes de participar.

L’exhibició de tai-txi a càrrec de la professora Sara Zarza va ser una de les activitats que més públic va aplegar. Persones de totes les edats van sentir-se atretes pels moviments hipnòtics d’aquesta art marcial que ens promet millorar la salut del cos i la ment.

Els inflables infantils i la xocolatada amb mandarines de mig matí van ser les atraccions segures. Res millor per entrar en calor que una mica de joc i coses bones per menjar!

L’actuació dels tabalers de la Malèfica del Coll va posar fi a la festa amb el so dels seus tambors.

Un cop recollit tot, va arribar el moment de fer recompte: en total vam comptar amb uns 250 assistents a la festa i uns 1.560 euros recaptats que es van donar íntegrament a La Marató. Moltes gràcies a tots els que vau participar, usuaris, equip d’atenció primària i participants en les actuacions, sense vosaltres no hauria estat possible!


Mercè Aguilar Antón, Comunicació CAP Vallcarca – Sant Gervasi