CAP Vallcarca-Sant Gervasi: Coneix la nostra oferta de tallers

Tenir cura de la salut més enllà de la consulta és un dels nostres objectius com a equip d’atenció primària. Per això hem desenvolupat diferents projectes, com són els nostres tallers de salut grupal i comunitària.

Any 2017 – Tallers de salut del CAP Vallcarca-Sant Gervasi

Ens alegra molt veure la rebuda que ha tingut el tríptic que recull la nostra oferta de tallers. El vam publicar a principis d’octubre i per novembre ja vam haver d’imprimir una segona edició! Podeu trobar la versió digital a l’apartat de consells de medicina familiar al nostre web www.aprimariavsg.com

Quin és l’objectiu dels tallers?

Potenciar l’autocura i promoure la xarxa de relacions dins dels barris als quals atenem són els principals objectius d’aquesta iniciativa. En els tallers s’aprenen hàbits de salut que ens permeten estar més sans, poder ajudar als altres millor i conèixer a persones que viuen a prop nostre i que es troben en circumstàncies similars a les nostres.

Hem dividit els nostres tallers en 6 tipologies:

  • Gent gran: tai-xi, psicomotricitat i memòria.
  • Cuidadors: taller educatiu, taller de suport emocional.
  • Embaràs i postpart: massatge infantil, suport a la lactància materna.
  • Activitats per a dones: dona i esport, autoestima i incontinència urinària.
  • Pediatria: nens en moviment, parentalitat positiva.
  • Hàbits saludables: exercici físic, salut cardiovascular, relaxació.

La major part de tallers els imparteixen professionals de treball social, d’infermeria i auxiliars d’infermeria del nostre CAP. D’altres els organitzem conjuntament amb el PIAD de Sarrià – Sant Gervasi o amb especialistes, com el cas de tai-xi.

Si voleu més informació sobre l’oferta formativa del CAP, consulteu el nostre web o a la vostra infermera de referència.


Informació addicional d’interès:

Tallers CAP Vallcarca-Sant Gervasi