Encara no coneixes el Programa Equilibradament?

Aquesta és la dotzena edició del cicle, i després de tenir l’experiència dels 11 previs, l’Equilibradament torna renovat!

El cicle Equilibradament està cuinat des de la Comissió de Salut del Pla Comunitari del Poble-sec, des d’on el CAP Les Hortes hi participa activament. Es tracta d’un cicle per donar eines per viure millor. D’aquí va sortir el nom, anys enrere, del joc de paraules equilibri i ment.

Si coneixíeu el cicle d’edicions anteriors, o bé hi heu participat, en aquesta edició hem fet algun canvi. Si recordeu, els tallers eren gratuïts i a canvi es demanava un intercanvi, per part de la persona que hi havia participat. Partim de la idea que tothom pot aportar alguna cosa al barri. Abans es podia participar en un sol taller o a tots els que una persona li interessés.

Novetats: 3 itineraris

En aquesta nova edició, hem creat els itineraris de l’equilibradament. Pots triar 3 itineraris diferents: cada itinerari consta de 3 tallers, de 2 sessions cadascun.

  • Itinerari d’autocura: Meditació i gestió de les emocions. Els Jardins de Laribal al teu pas, un passeig entre fonts i Dansa oriental holística. Horari: dimarts al matí. Del 30 d’abril al 4 de juny.
  • Itinerari del plaer:  El plaer de ballar i connectar amb la feminitat. Aprèn a gaudir de la sexualitat a qualsevol edat. El plaer de riure. Horari: dijous tarda. Del 2 al 30 de maig.
  • Itinerari familiar (la gran novetat): Ioga del riure en família, Contacontes plens d’emocions i Artteràpia en família. Dates: del 17 de maig al 7 de juny.

Totes les persones que participin estaran convidades a una trobada final amb aperitiu de cloenda. Us atreviu a fer camins nous? Us esperem. Participar millora la teva salut.

Amb la primavera, com es diu, renovar o morir. Doncs hem decidit RENOVAR!

Per a més informació i inscripcions: C/Poeta Cabanyes, 58 baixos o al mail equilibradament@gmail.com


Mònica Coll, Infermera CAP Les Hortes – EAP Poble sec / Twitter: @CAPLeshortes – Facebook: CAP Les Hortes

Data publicació: Maig 2019


Podreu trobar informació addicional d’interès a:

Facebook Pla Comunitari Poblesec