Educació sanitària al Cap del Remei de Vic

EL CAP del Remei és un centre docent on es dóna molta importància a la formació de futurs professionals de la salut. De la mateixa manera, ja fa molts anys que apostem per la formació dels nostres usuaris en temes que els puguin aportar beneficis en la qualitat de vida.

Activitats formatives 2019

Per tal de saber les inquietuds i necessitats dels nostres pacients, aquest any vam decidir canviar la manera de planificar les activitats del nostre centre. Es van fer unes enquestes que s’han anat repartint per les consultes i sales d’espera, perquè la gent pogués marcar els quatre temes que trobava més interessants, relacionats amb patologies que més afecten a la nostra població o problemes de salut que provoquen més visites per consultes.

De les enquestes recollides, s’ha fet l’activitat formativa d’aquest any 2019. Podeu trobar els tríptics informatius a les sales d’espera i a les xarxes socials. Segons els resultats obtinguts aquest any realitzarem:

  • Taller de cuina saludable per perdre pes.
  • Grups psicoeducatius per tractar depressions.
  • Taller pràctic de primers auxilis per a adults.
  • Gimnàstica dolça per patologia d’esquena.
  • Taller d’activitat física terapèutica per a persones amb patologia cardio respiratòria crònica.
  • Taller pràctic de primers auxilis per a pares (Pediatria).
  • Taller per ajudar a deixar de fumar.

Esperem que sigui del vostre interès.

  • Si us voleu apuntar a alguna activitat, ja ho podeu fer des de la Unitat d’Atenció a l’Usuari (Taulell).
  • Si algú vol participar en la tria de temes de cara a l’any vinent, ho pot fer sol·licitant una enquesta per omplir al taulell o a la seva infermera i dipositant el resultat a la bústia de suggeriments o retornar-la al taulell o bé  directament des de la web www.eapvic.org  on hi trobareu l’enquesta a l’apartat “activitats”.

Mireia Gallés, Infermera. Responsable Educació grupal. EAP Vic / @EAPVIC