Recaptem 1.080€ per a La Marató

Per segon any consecutiu, Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi col·labora amb la Marató de TV3. Ho vam fer dissabte 16 de desembre recaptant fons amb una festa oberta a tota la família.

16 de desembre 2017 CAP Vallcarca-Sant Gervasi amb la Marató de TV3

Més de 100 persones participen en la festa solidària

Creiem que La Marató és una excusa molt bona per fer salut de diverses maneres. Una és l’educació sanitària que fa el propi programa, triant cada any una problemàtica relacionada amb la salut i fent-ne divulgació. Una altra és recaptar diners per potenciar la recerca. Però no tot s’acaba aquí. Comptar amb una diada on trobar-nos l’equip del CAP i les persones usuàries en un ambient festiu, així com poder gaudir d’un dissabte amb la família i el veïnat són coses que també tenen un gran impacte en la nostra salut.

Les relacions socials, sortir de casa, la cultura, els amics, l’exercici físic… tot plegat millora la nostra qualitat de vida i per tant ens ajuda a estar més sans. La xocolatada amb melindros i mandarines van donar forces als assistents per engrescar-se amb els jocs tradicionals que els vam proposar, on tota la família podia jugar plegada; hi havia quelcom per a totes les edats. Un any més, el fi de festa el van posar els tabalers de la Malèfica del Coll amb la seva actuació, que va agradar tant a petits com a grans.

En l’edició de 2017 van participar més de 100 persones a la festa i vam recaptar 1.080 euros, que es van donar íntegres a La Marató. Moltes gràcies de tot cor a tots els que heu col·laborat!