Col·laboració amb el Casal de la gent gran del Poble-Sec

Un dels objectius que tenim el grup de comunitària del CAP Les Hortes és conèixer quines són les necessitats de la població i formar part activa dins la xarxa del barri. És per aquest motiu que l’any 2015, aquest grup de treball, vam decidir realitzar un monogràfic dirigit a la gent gran del barri.

Any 2017:  Tallers i xerrades per la gent gran

La primavera del 2015 vam portar a terme el monogràfic, anomenat “Persones GRANS, GRANS persones”. Al llarg de dos mesos es van realitzar diversos tallers i xerrades dirigides a la gent gran del barri del Poble Sec, activitats que ens van permetre ampliar la nostra cartera de tallers.

Alguns d’aquests tallers han estat demanats pel Casal de la Gent Gran del Poble Sec.

  • La primera xerrada que vam realitzar al casal s’anomena “Alimentació Saludable” i tenia com a objectiu donar informació bàsica i senzilla per tal de mantenir una alimentació equilibrada i sana. Aquesta xerrada va ser realitzada al maig del 2016 per la metgessa Susana Núñez i la infermera Alba Gonzàlez.
  • La segona xerrada que vam anar a realitzar s’anomena “Dones Grans-Dones Sàvies” i va ser impartida al desembre del 2016 per la metgessa Cristina González i la infermera Mònica Coll. Es va parlar d’autoconeixement i d’autoestima.

Durant aquest 2017 seguim la nostra col·laboració. El passat mes de març s’ha fet “Sabies que dormir bé en ajuda a…” a càrrec de la infermera Laura Valdés i la metgessa Sílvia Bontempo.

Al mes de maig es va fer un taller de primers auxilis i un taller sobre l’ús d’internet, conèixer les pàgines del CAP Les Hortes (web, xarxes socials, la meva salut…), explicant funcions bàsiques d’ús. Aquesta activitat es va fer dins l’aula d’informàtica.

Recordem que si alguna entitat del barri del Poble Sec està interessada en què anem a realitzar alguna xerrada només cal que es posi en contacte amb el CAP Les Hortes.


Alba Gonzàlez, Infermera CAP Les Hortes – EAP Poble Sec / Twitter: @CAPLesHortes / Facebook: CAP Les Hortes