La qualitat del CAP Vallcarca – Sant Gervasi, premiada

En desembre del 2016 la nostra tasca en salut comunitària i el nostre web van ser premiats per la seva innovació i qualitat pel CatSalut, la Generalitat i la Fundació Avedis Donabedian. Compartim aquests guardons amb vosaltres, perquè sou la raó de la nostra cerca continuada de l’exel·lència.

Oberts a la comunitat

La manera en què fem la nostra feina reflecteix el compromís que tenim amb vosaltres.

Any rere any ens marquem l’objectiu de perseguir l’excel·lència, perquè creiem en la nostra professió i perquè som ferms defensors del fet que us mereixeu el millor servei com a usuaris: eficaç i eficient, però també humà i transparent.

L’aposta per la salut comunitària i una informació clara, entenedora i útil són dos dels trets distintius del nostre projecte, pel que ens fa especial il·lusió compartir amb vosaltres la notícia d’aquests premis rebuts en el tombant d’any.

Entenem aquests premis com a un senyal que anem pel bon camí i un recordatori de què cal posar cada vegada el llistó més alt, perquè els nostres companys i els nostres usuaris mereixen el millor de nosaltres.

Millor experiència innovadora en salut comunitària

En el marc de la jornada de celebració del 25è aniversari del Sistema Nacional de Salut de Catalunya, el CatSalut i la Generalitat ens van distingir amb el premi a la millor experiència innovadora en salut comunitària.

Millor web sanitari del 2017

No havíem acabat encara desembre del 2016, que ens va arribar un altre reconeixement: millor web sanitari del 2017 als premis a l’excel·lència en qualitat de la Fundació Avedis Donabedian. Un guardó que distingí www.aprimariavsg.com per la seva transparència, el contingut de qualitat adaptat als diferents perfils d’usuari i la solidesa de la imatge corporativa.