“Tot té un després”. Col·laboració amb la Marató de TV3

Des de fa anys ens agrada col·laborar amb la Marató de TV3, aportant el nostre granet de sorra a la gran causa que és la investigació. Aquest any, degut a la Covid-19, no hem pogut organitzar cap activitat amb la comunitat, però no podíem deixar de col·laborar-hi!

Entre tot l’equip vàrem decidir que era una bona ocasió per inundar les xarxes socials de positivisme, fent un recull de fotografies. Amb el títol: “Tot té un després”, intentarem deixar de banda la tristesa, les penes i les pors i fotografiar l’alegria i l’optimisme i animar als nostres seguidors a publicar imatges a les xarxes d’Albera que així ho demostrin. Les persones que no tinguin xarxes socials poden fer els seus donatius a la guardiola que hi ha al CAP.

Esperem tenir molt d’èxit i aconseguir el doble objectiu: recaptar diners per a la Marató i retornar de mica en mica les ganes de somriure a la població.

Per cada fotografia publicada a les xarxes d’Albera i etiquetada amb el hastag #alberacovid19 i #maratoalberasalut donarem 1€ a la Marató.


Sara Argelés, Àrea d’atenció a l’usuari i comunicació Albera Salut / Twitter: @AlberaSalut

Data publicació: Desembre 2020


Pots descarregar aquest article en format PDF: