Assabenta’t de tot el que fem per tu! Nous canals d’informació al vostre servei a l’AP Vallcarca-Sant Gervasi

Com podeu estar al dia de les nostres activitats i serveis? El nostre web i xarxes socials són el nostre altaveu, però ens heu demanat més. I ens posem mans a l’obra amb un nou tauler d’anuncis físic i un altre digital en forma de WhatsApp.

Més informació offline i comunicació online immediata són alguns dels vostres suggeriments per millorar la nostra comunicació. Aquestes peticions sorgeixen de la sessió de diàleg entre persones usuàries i el nostre equip, de la que us vam parlar a l’anterior publicació.

WhatsApp com a tauló d’anuncis

La immediatesa va ser una de les característiques recurrents de la secció més jove de participants, formada per mares i pares d’infants en edat pediàtrica. Rebre informació periòdica sobre les nostres activitats, com tallers o xerrades, i consells de puericultura sense haver d’accedir al nostre web o xarxes socials va ser la forma que va prendre aquest suggeriment.

La resposta ha estat una llista de distribució de WhatsApp per pediatria. Degut a les limitacions que implica el compliment de la legislació de protecció de dades, aquest serà un canal unidireccional: aquelles persones que s’afegeixin a la llista rebran els nostres missatges, però en cap cas podran respondre o enviar nous missatges. A més, caldrà signar l’autorització de tractament de dades per tal de formar part de la llista. Degut a que es tracta d’un àmbit tan sensible com la salut i les dades personals de menors, aquesta és la fórmula més concorde amb la legislació.

Podeu veure com donar-vos d’alta al cartell que acompanya aquesta notícia.

Tauló d’anuncis clàssic

A vegades innovar comporta revisar formats clàssics. Aquest ha estat el cas de la resposta a la petició de més informació en paper feta pel grup d’adults i la gent gran. Hem dissenyat un tauló d’anuncis destinat a la planta baixa del CAP, al costat d’extraccions. Allà publicarem les nostres activitats i serveis, així com activitats d’altres entitats del barri, com biblioteques o centres cívics que trobem que poden ser del vostre interès.

Butlletins electrònics

Un altre format clàssic que hem reprès ha estat l’enviament de la revista Fer Salut per correu electrònic. Per rebre-la, us podeu subscriure al nostre web, cercant la secció FerSalut.

I encara més!

  • Troba tota la informació relativa al nostre CAP al web aprimariavsg.com i a les nostres xarxes socials.
  • Cerca @aprimariavsg a Facebook i Twitter. Segueix-nos, les xarxes ens permeten tenir un canal de comunicació proper i bidireccional amb tu.

Mercè Aguilar Antón, Comunicació AP Vallcarca-Sant Gervasi / Twitter: @aprimariavsg

Data publicació: febrer 2019


Informació addicional d’interès:

Revista FerSalut. Web Vallcarca-Sant Gervasi