18è Memorial Montse Villarrubia

Un any més el CAP El Remei ha participat en les festes del barri organitzant aquest fantàstic concert.

Activitat 2018: Concert

Ja hem complert 18 edicions del memorial que porta el nom de la nostra companya Montse. Amb la seva pèrdua va néixer aquest memorial. Coincidint amb les festes del barri, el CAP aporta l’organització i patrocini d’aquest concert. Com cada any, just abans del concert, es fa el pregó d’inauguració de les festes. El pregoner l’escull l’associació de veïns del barri del Remei i enguany va anar a càrrec del fotògraf Emili Vilamala que ens va deleitar acústica i visualment amb històries i fantàstiques fotografies.

Tot seguit va començar el concert. Aquest any va anar a càrrec de Les Violines, una aposta segura ja que ja van participar l’any 2010 i tan el públic com nosaltres en guardàvem un gran record i ens ha fet molta il·lusió la seva oferta de repetir actuació. Més de 20 anys als escenaris els hi donen una força i personalitat destacable i el seu nivell i cultura musical ja auguraven un èxit assegurat. Música en estat pur: Violins, violoncel i acordió diatònic. Molta música tradicional i amb tradició. Alternant amb la música tradicional catalana sobretot de la zona dels Pirineus, propostes d’altres països amb estil celta i blue-grass i temes de creació pròpia; tot plegat van aconseguir aixecar el nombrós públic del seu seient i fer-los moure l’esquelet amb la “xispa” i encant que desprenien les cordes fregades tocades d’aquella manera tan deliciosa.

I per acabar, gentilesa de l’hipermercat Esclat situat al Centre comercial Vic 2, una mica de pica pica per tothom, mentre compartíem públic, organitzadors i artistes comentaris de satisfacció per la bona estona que vam passar tots plegats.


Informació addicional d’interès:

EAP Vic

El Remei Vic. Asociació de veïns