La nostra revista encara més propera

Aviat farà 4 anys que des de l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) es va decidir fer un canvi a la revista FerSalut, apostant per una publicació en format digital i amb una presentació més propera per a aquells equips que seguien confiant en la publicació en paper. Durant aquests anys, el Comitè Editorial s’ha anat reunint per tal que la revista doni resposta a temes de salut, prevenció i autocura i també apropi als seus lectors, entitats i organitzacions del món de la salut a Catalunya.

Amb tot, cal seguir avançant en les tecnologies de la informació que són una realitat i ens permeten apropar-nos a col·lectius diferents i el format digital se’ns quedava curt de cara a poder compartir els articles via xarxes socials i tenir-ne accés de forma àgil. És per aquest motiu que fem un pas més en la nostra publicació i us presentem el nou portal FerSalut (www.fersalut.cat). Aquesta nova web permetrà etiquetar i classificar tots els articles i vídeos a partir d’ara, i també recollirà tot el que hem fet aquests darrers anys (per nosaltres era imprescindible recuperar i fer més accessible tota la feina feta fins ara).

Des d’ara tots els articles en salut a un clic… www.fersalut.cat

Darrere la revista que esteu llegint hi ha un equip format pel Comitè Editorial i dues persones de suport a l’edició; sense cadascú dels mateixos la revista no seria possible. El nostre Comitè Editorial està format per professionals de tots els centres de salut que formen part d’ACEBA i representem tots els col·lectius implicats a l’atenció de les persones en els centres de salut d’atenció primària: pediatria, professionals d’infermeria, servei d’atenció als usuaris, treball social i metges de família. També comptem amb la col·laboració de professionals i experts en salut, que aporten valor i coneixement als nostres continguts. A tots ells, moltes gràcies per la seva dedicació i esforç. Seguirem fent xarxa i treballant plegats per la salut de la població.

Amb aquesta representativitat intentem que els articles siguin de lectura fàcil i prou senzills per arribar a tothom i que els temes tractats siguin també d’interès per totes les persones que ens llegeixen. Esperem aconseguir-ho i seguir comptant amb la vostra confiança.


Dra. Rosario Jiménez Leal, Metgessa de Família i Directora Revista FerSalut