L’ABS Alt Camp Oest estrena pàgina web

El nostre (vostre) CAP ja disposa d’una nova pàgina web renovada, senzilla, intuïtiva i actual on podeu trobar informació i dades d’interès i des d’on podeu demanar hora d’una manera fàcil i ràpida.

www.capalcover.cat

El passat gener, a l’ABS Alt Camp Oest vam estrenar pàgina web, una web moderna i actual on podreu trobar tota la informació que necessiteu sobre la vostra salut.

La nova pàgina web és responsiva, és a dir, que està dissenyada per ser visitada des de qualsevol tipus de dispositiu. Ara la podeu visitar amb més comoditat des de l’ordinador, el mòbil, la tauleta…

Hem volgut fer una pàgina d’inici simple, intuïtiva i de fàcil maneig, amb l’objectiu de què us sigui fàcil trobar la informació important. Des d’aquí podeu demanar hora, conèixer als nostres professionals i accedir a l’últim número de la nostra revista Fer Salut.

Apartats de la web

  • Qui som: aquí podràs conèixer quins serveis oferim, els nostres professionals, la nostra responsabilitat social i corporativa, el nostre compromís, informació institucional i econòmica.
  • Informació d’interès: en aquest apartat trobareu com dur a terme els tràmits administratius, enllaços d’interès com ara informació sanitària, hospitals de referència, webs municipals i altres entitats de base associativa (EBA) i també podreu consultar la farmàcia de guàrdia.
  • Consells de Salut: tota la informació sobre la vostra salut i la dels vostres fills estaran en aquest apartat. També un Espai Jove amb molta informació i un consultori en línia on els joves poden adreçar-se per aclarir tots els seus dubtes.
  • Contacte: des d’aquí podeu demanar hora, saber on són tots els consultoris de l’Àrea Bàsica de salut i els seus horaris. Si teniu qualsevol dubte, queixa i/o suggeriment no dubteu en utilitzar la bústia de suggeriments que hem posat al vostre abast.
  • Revista Fer Salut: aquí teniu accés a totes les revistes publicades de la nostra revista Fer Salut i l’accés per subscriure-us i rebre-la al vostre mail.
  • Centre de Dia: aquest apartat (en construcció), us informarà sobre els serveis del nostre Centre de Dia, els seus professionals i les activitats que duen a terme.

Us convidem a tots a descobrir totes les funcionalitats de la nova pàgina web, i a fer-nos arribar les vostres impressions a la nostra bústia de suggeriments.

També ens podeu trobar al Facebook!

Hem decidit obrir un perfil a aquesta xarxa social per poder arribar a més persones i mantenir-vos informats de totes les novetats que portem a terme al centre. Estigueu atents a les notícies i esdeveniments que anirem publicant. Per a qualsevol consulta no dubteu en contactar-nos. Segueix-nos per assabentar-te de tot!


Montse Navarro, Infermera DUI ABS Alt Camp Oest / Facebook: CAP Alcover


Web Cap Alcover:  http://capalcover.cat/