EAP VIC SUD: Canvis d’interès per l’usuari durant l’estiu

Aquest estiu 2018 tota l’atenció a l’usuari la farem des del taulell del Centre principal.

Estiu 2018 – Atenció a l’usuari

Com molta gent ja sabeu, durant els darrers anys hem pres mesures durant l’estiu que afecten el centre de pediatria i atenció a la dona.

Alguns anys, hem reubicat totes les consultes al taulell principal. Aquesta mesura ens ha permès un estalvi en aire condicionat i neteja però, d’altra banda, ha incomodat als usuaris i professionals al no poder fer ús, en molts casos, de la seva consulta habitual.

Una altre avantatge que ens va proporcionar el tancament del centre de pediatria i atenció a la dona era que la gent d’atenció a l’usuari no havia de cobrir els dos taulells i, d’aquesta manera, facilitava les cobertures en períodes de vacances.

Ja fa 2 anys vam adoptar una nova mesura que anava en detriment de l’estalvi però permetia que tothom mantingués la seva consulta habitual i internament també ens facilitava les cobertures de personal: TANCAR NOMÉS EL TAULELL UBICAT A PEDIATRIA I ATENCIÓ A LA DONA PERÒ DEIXAR EL CENTRE OBERT.

Tota persona que precisava ser atesa al taulell havia de creuar al Centre Principal i allà podia fer els tràmits pertinents. Ens consta que aquesta mesura té l’aprovació de tothom, professionals i usuaris, ja que el professional manté la seva consulta habitual i l’usuari ens manifesta que no els hi suposa cap contratemps.

Per aquest motiu, aquest any repetim fórmula.


L’equip de professionals del CAP El Remei / Twitter:@EAPVIC