Tots els continguts en salut a un clic!

La revista Fer Salut és una iniciativa conjunta de totes les entitats de salut que integrem l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA).

Va néixer el juliol del 2002 amb l’objectiu de ser un instrument de comunicació i educació sanitària per als usuaris dels CAP autogestionats de Catalunya, les anomenades EBA (Entitat de Base Associativa). L’any 2015 vam fer el salt a la revista digital, facilitant així que tothom tingués accés a la publicació des de qualsevol dispositiu mòbil. Avui tots els continguts són oberts i accessibles des d’aquesta pàgina web. I amb ells també, la possibilitat de difondre’ls i fer-los extensius a través de les xarxes socials.   

En aquest portal trobareu articles i entrevistes en salut que són del vostre interès. Podeu llegir des dels articles més recents, fins a fer cerques específiques per temàtiques, per autoria, les nostres seccions -Nens, Gent Gran, Família, Salut- o altres articles relacionats, així com consultar enllaços d’interès i altra informació addicional.

Des del primer exemplar en paper fins els continguts digitals que us oferim avui, el nostre objectiu és oferir informació en salut fiable i de qualitat. Amb aquesta premissa els centres d’ACEBA treballem per posar a l’abast de tota la població continguts en salut, de forma fàcil, ràpida i intuïtiva, a través de les noves tecnologies. En diferents formats, mitjançant la col·laboració dels professionals dels diferents centres, i la participació d’agents i entitats del sector, avui us oferim informació d’actualitat, plural i contrastada.

Som professionals de la salut i ens devem a la salut de la població. Amb aquesta màxima, volem que el Fer Salut sigui una eina útil de consulta per prevenir malalties, apoderar el pacient i millorar la qualitat de vida de la població.