En compliment amb el deure d’informació de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d’Espanya, l’informem que aquesta pàgina Web és propietat de l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA), amb domicili al Passatge Pla del Remei 10-12, 08500 Vic (Barcelona) amb NIF G-63120190. Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns en l’e-mail lectors@fersalut.cat, o al telèfon 93 883 34 43.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

RESPONSABLE

D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE).

Dra. Rosario Jiménez Leal
Número col·legiat: 30072
Col·legi d’adscripció: Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB)
Activitat professional: Metgessa de Família AP Vallcarca-Sant Gervasi i Directora de la Revista FerSalut.

ACCÈS DELS USUARIS AL LLOC WEB

L’ús d’aquesta pàgina web està subjecte a les presents condicions d’ús. Li preguem que les llegeixi atentament. L’accés i/o ús de la mateixa implica que vostè ha llegit i accepta expressament aquestes condicions. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït. No obstant això, ens reservem el dret d’oferir serveis que requereixin el registre previ de l’usuari així com a oferir serveis no gratuïts. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en el web, amb fàcils indicacions pel seu registre i la seva contractació.

L’usuari es compromet a utilitzar el web de conformitat amb la llei espanyola, amb el present Avís Legal, amb les Condicions Particulars dels Serveis i amb la resta d’avisos, reglaments d’ús i instruccions que en el seu cas s’hagin posat en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i amb l’ordre públic. L’accés es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o bé a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

L’usuari reconeix que ha entès la informació sobre les condicions d’ús del nostre web i les accepta íntegra i expressament.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, fitxers, codi font, estructura, disseny així com els programes d’ordinador utilitzats per a la seva creació i posterior funcionament, són objecte de llicència o de drets de propietat intel·lectual dels quals és titular l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) o de tercers als que s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

El contingut d’aquest lloc web no podrà ser reproduït, modificat, distribuït, comunicat públicament ni emmagatzemat sense autorització prèvia de l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA).

L’ús indegut del contingut d’aquest lloc web podrà ser considerat una infracció de les normes reguladores del copyright.

POLÍTICA DE COOKIES

Aquest lloc web NO utilitza cookies.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

Aquest lloc web té com a objectiu principal informar als usuaris i per això els continguts del mateix són de caràcter informatiu i purament orientatius. L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) declina tota responsabilitat per qualsevol tipus de conseqüències directament o indirecta relacionades amb les accions o omissions que pugui dur a terme el visitant en funció de la interpretació d’aquestes informacions.

L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) declina qualsevol responsabilitat respecte de la informació que es trobi fora d’aquesta pàgina o del seu control i/o de la que no sigui autor, no sent responsable, en particular, de l’actualització, correcció i/o exactitud dels continguts als quals tingui accés el visitant a través d’aquesta pàgina web, així com de la seva legalitat i/o idoneïtat.

L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçats a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos. L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

Tampoc pot fer-se responsable l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) de cap tipus de dany directament o indirecta relacionat amb l’ús i/o contingut dels enllaços inclosos en aquesta pàgina. La inclusió d’un enllaç en aquesta pàgina no pot ser considerat una recomanació de l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) als visitants; la decisió d’utilitzar l’enllaç queda subjecta a la voluntat d’aquests últims.

La informació continguda en aquest web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per vetllar per la seva veracitat i actualització. En conseqüència, l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) no es responsabilitza dels errors continguts, ni pels danys o perjudicis derivats del seu ús.

L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts del web sense prèvia notificació.

L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) no es responsabilitza dels danys i perjudicis ocasionats en el sistema dels usuaris del lloc web, en no poder garantir la inexistència de virus o altres elements lesius en els seus continguts.

L’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA) es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells usuaris que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’usuari que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS

En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació sense previ avís. Per tant li recomanem si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït modificació alguna que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot contactar amb nosaltres en les dades indicades en aquest avís.