Acomiadem el 2021

Aprofitem aquest darrer número del 2021 per fer balanç i desitjar-vos unes bones festes i un feliç inici d'any.

No podem posar punt final a l’any 2021 sense dedicar unes paraules d’agraïment a tot el suport que hem estat rebent durant aquest darrer any, conscients que les mateixes dificultats que hem experimentat des de l’equip també han afectat als nostres usuaris. La vostra comprensió i les vostres paraules d’ànim han estat especialment apreciades.

Amb el comiat d’any, també arriba el moment d’acomiadar-nos de tots aquells usuaris i usuàries que ens han deixat durant el 2021, i als que seguim recordant amb afecte.

Tots vam començar l’any amb la il·lusió i l’esperança que el 2021 ens portés millors dies que el seu antecessor, i la realitat ha estat una mica més complicada. La vacuna de la Covid-19 ha estat un esforç importantíssim, però ha ajudat a controlar de forma progressiva la taxa d’infecció de la població i disminuir la gravetat dels malalts.

La sobrecàrrega assistencial en determinats moments no ens ha permès poder atendre pacients amb malalties cròniques i dedicar-nos als aspectes preventius i de promoció de la salut tan propis de l’atenció primària.

Acabem l’any fent front a una nova onada, amb l’índex de contagi en creixement, però per sort també van en augment el nombre de persones vacunades, cosa que es va reflectint en l’ocupació hospitalària.

Som conscients que en les darreres setmanes ha estat difícil establir contacte amb el CAP, i per això volem agrair la vostra solidaritat, paciència i comprensió.

De la mateixa manera, tampoc podem acabar l’any sense dedicar un agraïment a tots els treballadors i treballadores del centre pel seu gran esforç, compromís i implicació per poder donar resposta a l’enorme demanda assistencial experimentada al CAP els darrers mesos. Gràcies!


Dr. Lluís Gràcia, Director Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi  / Twitter: @aprimariavsg

Data publicació: Desembre 2021


Pots descarregar aquest article en format PDF: