Posem punt i final al 2021

Com a últim article de l’any, us volem dedicar unes paraules.

En primer lloc, volem tenir un record dels nostres veïns i veïnes que durant aquest any ens han deixat i que sempre durem en el record.

No ha estat fàcil. Un any que vam començar amb por, incertesa i esperança a parts iguals. El pas de la pandèmia per COVID-19 ens deixava un 2020 amarg, i un inici d’any amb l’objectiu de fer un pas més i començar la recuperació amb l’ull posat en les vacunes.

Volem agrair el vostre esforç, paciència i comprensió cap a nosaltres. Sempre hem posat la vostra seguretat per davant de tot, limitant l’exposició al virus dins el centre, adaptant les consultes, aplicant les mesures de ventilació i neteja requerides.

Hem realitzat la major campanya de vacunació de la nostra història, un repte que ha comportat una logística de grans dimensions, per tal de poder-la dur a terme de la manera més ordenada i eficaç possible, i que ens ha permès arribar a tothom: residències, domicilis i finalment al CAP. Un esforç de tot l’equip que es veia reflectit en els rostres de la gent amb un somriure i missatges d’agraïment en rebre la vacuna. En aquest sentit, volem fer un agraïment especial a cada membre de l’equip que, amb el seu sobreesforç i dedicació, han permès afrontar els majors reptes que la pandèmia ens anava plantejant.

També hem celebrat els 18 anys com a Centre d’Atenció Primària del Poble Sec, una “majoria d’edat” que assolim amb la maduresa de l’experiència i les ganes de seguir aprenent, per donar el millor servei a la gent del barri.

Som Barri, som Atenció Primària, som Poble Sec

Us volem desitjar unes bones festes de Nadal i que tot el que ens porti el 2022 sigui, com a mínim, una mica millor que aquest 2021.

SOMIA COM UN NEN A NADAL

Avi Pau, ahir he somiat,

I m’he fet ales amb tu.

He somiat que podia volar

i he volat oblidant el comiat.

He deixat alar les meves mans i,

un altre any,

m’han portat al teu costat, per Nadal.

Tornar-te a abraçar, somiar junts Nadal,

desitjos, alegria, tornar a començar.

El 2022 et torno a veure,

quan em miri al mirall,

embolicats d’històries, que ens has donat a beure,

mil cops junts, imaginant.

Només un desig pel Nou Any,

Viu per sempre al nostre costat,

Nadal, si és en família, és

Bon Nadal!


Us el desitja, sempre el vostre costat

L’equip d’EAP Poble Sec – CAP Les Hortes / @CAPLesHortes


Pots descarregar aquest article en format PDF: