Col·laboració amb Ràdio Cabanes

Des de fa uns anys, Albera Salut col·labora setmanalment amb Ràdio Cabanes per fer arribar, a tota la població, consells de salut estacional.

L’emissora Ràdio Cabanes, des del 23 d’abril de 1996, és una de les més escoltades a l’Empordà.

Ubicada a Cabanes i dirigida per Lluís Fabregat, a la freqüència 101.1 FM emet diàriament el programa “Matins de la Ràdio”, on es parla de temes d’interès per a la població.

Els professionals d’Albera Salut, seguint amb les directrius de l’entitat de participació amb la comunitat i amb l’objectiu d’arribar a tota la població en general, hi divulguen consells i novetats sobre temes relacionats amb la salut estacional que puguin ser de màxim interès per als oients, els dijous al matí.

La vacunació de la grip, la higiene de mans, la Meva Salut, com raspallar-nos les dents, la prevenció de caigudes, difusió de campanyes (recollida de joguines de la Creu Roja, Banc dels aliments…), temes d’interès social, consells odontològics, tertúlies sanitàries i un llarg etc. són temes que setmanalment tots els equips del centre difonen, des d’administració, treball social, auxiliars d’infermeria, infermeria, pediatria, odontologia i medicina.

A la seva web (radiocabanes.cat) podeu també escoltar programes enregistrats prèviament.


Sara Argelés, Secretària de Gerència – Àrea d’atenció a l’usuari i comunicació Albera Salut – Twitter: @AlberaSalut

Data publicació: Gener 2020