El 2020 també tindrà calendari

Per al 2020 l’Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi també ha preparat un calendari. La novetat per al proper any és que la temàtica de les imatges que l’il·lustren ha estat decidida de forma col·lectiva pel nostre equip.

Publicar un calendari propi és una tradició relativament nova al nostre centre. La primera vegada que vam fer-ne un, va ser un obsequi per a la jornada de portes obertes de desembre de 2015. En aquella ocasió, i seguint la temàtica de salut comunitària de l’acte, es va il·lustrar el calendari amb fotografies preses als nostres tallers grupals.

Aquest serà el quart calendari que fem. La idea de triar els temes de les fotografies entre tots forma part de la proposta de la Dra. Susana Valiente, guanyadora del nostre concurs intern d’idees en responsabilitat social corporativa de 2019.

Les fotografies i els textos són obra de Mercè Aguilar, que forma part de les comissions de comunicació i responsabilitat social del nostre CAP, i és l’autora habitual de les nostres fotografies.

Els calendaris s’han repartit gratuïtament entre les persones usuàries del nostre CAP durant el desembre de 2019. Als nostres perfils de Facebook i Twitter n’informem amb més detall. Ens podeu trobar cercant @aprimariavsg

Els temes escollits per a cada mes són:

 • Gener: habilitats familiars
 • Febrer: actius en salut
 • Març: salut i medi ambient
 • Abril: activitat física
 • Maig: tabac
 • Juny: donar sang
 • Juliol: prevenció del cop de calor
 • Agost: alletament
 • Setembre: alimentació saludable
 • Octubre: grip i vacunes
 • Novembre: prevenció de la violència contra les dones
 • Desembre: La Marató de TV3

Comissions de responsabilitat social i de comunicació, Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi / Twitter: @aprimariavsg

Data publicació: Desembre 2019


Informació addicional d’interès:

Responsabilitat Social. Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi.