La memòria de l’EAP Vic

Aprofitem el ferSalut per presentar-vos la nostra memòria 2018. Amb el lema “Ajudem a cuidar-vos”, us volem ensenyar alguna de les coses que podeu trobar a la memòria que enguany hem treballat amb la col·laboració de Baula Comunicació, Divik i el fotògraf Xavier Baliellas. La Maria Mendoza i en Randy Oppong ens han regalat aquesta imatge de portada que representa tan bé la nostra raó de ser.

Tot allò que us volem dir…

A la memòria completa, i definit en colors, hi trobareu dades, valoracions, persones, comunitat, coneixement i compromís.

Com treballem? Som un CAP diferent, un equip autogestionat.

Una de les dades que destaquem és la valoració que ens feu els usuaris. Les dades estan extretes de les enquestes fetes des del CatSalut. En aquest tram de memòria hi ha xifres, dades objectives sobre el nostre abast i les nostres capacitats.

També us mostrem qui són els nostres usuaris, i l’equip de professionals que us atenem.

Ens agrada cuidar i cuidar no només vol dir curar amb medicaments. Volem més salut amb els medicaments justos i necessaris. Amb això, a més, aconseguim que la nostra despesa farmacèutica sigui un 30% inferior a la mitjana de tots els Centres de Catalunya.

Hem preguntat als nostres professionals que destacarien de treballar amb nosaltres. Us mostrem un petit exemple d’alguna entrevista o d’alguna definició dels nostres professionals que trobareu a la memòria completa.

Finalment, aquí ens teniu, una bona representació de l’equip. Alguns ens diuen que riem molt. La veritat és que tenen raó. 100% professionals, però quan podem, el nostre somriure denota que ens agrada fer el que fem.

Tot això i molt més ho trobareu a la memòria completa que tenim penjada a la web.


Natàlia Hernández i Òscar Autet, EAP Vic / Twitter: @EAPVIC

Data publicació: juliol 2019


Trobareu la memòria sencera a la nostra web www.eapvic.org