III ONCOCURSA de CAP del Remei de Vic

Un any més, i ja en van 3, el CAP del Remei de Vic ha tornat a organitzar una cursa i caminada solidària a benefici d’Osona Contra el Càncer.

Amb l’Oncocursa volem potenciar la realització de la pràctica de l’esport i alhora recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts amb càncer i els seus familiars.

L’Oncocursa va tenir diferents modalitats per adaptar-se a tots els participants:

  1. Una CAMINADA de 6 km amb un desnivell acumulat de 88 metres per camins, pista i un petit tros d’asfalt. Recorregut planer, fàcil, apte per qualsevol persona de qualsevol edat. Ideal per fer-la en família.
  2. Una CAMINADA de 10 km amb un desnivell acumulat de 102 m per camins, pista, algun corriol i algun petit tros d’asfalt, amb pujada a l’ermita de Sant Roc passant per Sant Andreu de Gurb. Amb punt d’avituallament a Sant Roc.
  3. Una CURSA de 14 km amb un desnivell acumulat de 356 metres, en un circuit per camins, pista, asfalt, corriols i trialeres, amb pujada a l’ermita de Sant Sebastià. Recorregut de dificultat moderada, apte per qualsevol persona suficientment preparada per poder assolir la distància i el desnivell acumulat. Amb punt d’avituallament al cim de l’ermita.

Més de 500 inscrits i 6.000€ recaptats destinats a Osona Contra el Càncer

El resum és senzill. Un any més el temps ens va acompanyar per poder gaudir d’una Jornada esplèndida plena de cares de felicitat, satisfacció i solidaritat. En acabar vam fer entrega d’un xec per valor de 6.000€ recaptats entre els més de 500 inscrits i altres aportacions destinades a Osona Contra el Càncer.

També gràcies a l’aportació de diferents patrocinadors i comerços, tots els participants van ser obsequiats amb un entrepà, fruita i aigua i una bossa amb obsequis. També amb diferents obsequis de diferents empreses col·laboradores es va fer un sorteig entre els inscrits.

Jornades com aquestes ens fan especial il·lusió, fa que participem tot l’equip i ens dóna ganes de repetir. Per tant… des d’ara mateix, ja estem pensant en la propera Oncocursa. Per molts anys que tots els que hem participat i totes les persones que es vagin apuntant cada any puguem gaudir junts d’aquesta jornada tan especial.


Podreu trobar informació addicional d’interès a:

EAP Vic