Coneixes què és un actiu en salut?

Al Poble-sec, i especialment des de la comissió de salut del Pla Comunitari, hem començat a treballar una campanya per donar a visibilitat als actius en salut del barri.

Campanya Aquí fem salut! – CAP Les Hortes octubre 2018

Entenem la salut amb un concepte ampli, i amb una mirada holística. L’entenem com un estat complet de benestar físic, psíquic i social. Un estat dinàmic. Molt més ampli que l’absència de malaltia.

Un actiu en salut és un recurs que genera salut i benestar a les persones i als grups d’una comunitat.

Al Poble-sec tenim molts actius en salut: projectes, persones, equipaments, serveis, entorns saludables. Espais on es potencia la salut a nivell de millor autoestima, l’autoconeixement, espais on es treballa els hàbits saludables, habilitats per la vida quotidiana, on fomentar les relacions socials, l’exercici físic i els coneixements.

Campanya: Aquí fem salut!

Cap a l’octubre organitzarem una acció al carrer, farem entrega d’un adhesiu per donar visibilitat i valor a tots aquests actius. D’aquesta manera també es promou una consciència veïnal sobre la salut comunitària. Si vols formar part d’aquesta campanya, contacta amb: placomunitaripoblesec@gmail.com


Mònica Coll, Infermera CAP Les Hortes – EAP Poble-sec / Twitter: @CAPLesHortes / Facebook: CAP Les Hortes