10 anys de CAPminada 

Al mes d’abril de 2008 es va iniciar al CAP Les Hortes un grup de caminadors/ caminadores, format per persones que es visiten al centre, juntament amb una infermera que fa les tasques de dinamitzadora de l’activitat.

CAPminada CAP Les Hortes 2018

El grup es reuneix un dia a la setmana (1h de durada).

Dia: Divendres de 10:30 h a 11:30 h
Punt de trobada: vestíbul CAP Les Hortes

L’activitat va ser pensada i organitzada per l’equip d’infermeria. Els professionals referents que han participat i dirigit el grup durant aquests anys són la Montse Gonzalo, l’Elena Jara i la Fátima Rami.

Els itineraris s’han fet pels carrers del Poble-sec, pels Jardins de la Muntanya de Montjuïc, pel Port de Barcelona i pels voltants.

Durant aquests 10 anys també s’han fet altres activitats amb el grup: visita al Liceu, la Fundació Miró, la Torre Agbar, estudis de TV3, Teatre Condal, Refugi 307 de la guerra civil. I col·laboracions amb els Jardinets del Poble-sec i visita teatralitzada pel barri.

En aquests 10 anys de CAPminada han assistit gairebé 150 persones amb diferents nivells de participació. Amb una mitjana de 20 persones per sessió.

Voldria agrair i felicitar a totes aquestes persones que han format part d’aquest grup en el passat i en el present, i encoratjar-les a continuar sent actives, perquè l’activitat és SALUT.

Salut i relacions socials

L’objectiu principal és promoure l’activitat física com a font de salut, perquè la persona es mantingui activa. Però ha estat molt més que això, ja que ha esdevingut una manera d’establir una xarxa de relació social entre les persones que hi participen.


Montse Gonzalo, Infermera CAP Les Hortes – EAP Poble-sec / Twitter: @CAPLesHortes / Facebook: CAP Les Hortes