Nous horitzons amb salut

La revista Fer Salut va veure la llum el juliol del 2002 amb l’objectiu de ser un instrument de comunicació i educació sanitària per als usuaris de les Entitats de Base Associativa, les EBA. Des de l’edició del primer exemplar en paper, els centres hem treballat conjuntament per tirar endavant aquest projecte, conscients que els Centres d’Atenció Primària som la porta d’entrada de la població al nostre sistema sanitari.

Aquesta iniciativa neix dels mateixos professionals dels Equips d’Atenció Primària autogestionats, que, agrupats sota el paraigua de l’Associació Catalana d’Entitats de Base Associativa (ACEBA), ens devem a la salut dels nostres ciutadans. Som entitats proveïdores del Servei Català de la Salut (CatSalut) i sentim el deure d’oferir serveis de qualitat i informació útil i veraç per a tots els usuaris que desitgin involucrar-se en la cura de la pròpia salut.

Avui inaugurem una nova etapa del Fer Salut. Una etapa de canvi. Un canvi en positiu, per millorar. Us oferim un Fer Salut renovat, adaptat als nous temps: el Fer Salut digital. Des d’ara, també en la distància hi som presents. A través de la xarxa podeu descarregar-vos els darrers exemplars de la revista o consultar els articles des de qualsevol dispositiu mòbil. El Fer Salut ja pot ser la vostra eina de consulta per prevenir malalties, per millorar la vostra actitud vers la salut.

Emprenem aquest camí amb il·lusió i entusiasme. Des de les dotze entitats que integrem ACEBA, fem una aposta ferma per la revista com a mitjà de divulgació en salut proper al nostre entorn i a la vegada oberts al món, a través de les noves tecnologies. Seguirem millorant per oferir-vos cada dia nous i millors continguts, atendre les vostres peticions i ser un referent informatiu en l’àmbit de l’Atenció Primària, en Pediatria, en Odontologia i en Atenció a la Drogodependència. Sempre al vostre abast.

El més sincer agraïment i felicitació a tots els professionals dels nostres centres que fan possible que, cada dos mesos puguem gaudir de nous articles i informació d’interès en actualitat sanitària.

FER SALUT, la revista del teu centre de salut 😉

Tal com ens mostra la icona que acompanya la nova capçalera de la revista 😉 som propers, amigables, entenedors, i proactius en salut. Volem ajudar-te a sentir-te bé, a portar una vida saludable i equilibrada. Volem ajudar-te a conèixer tot allò que pots fer per a tu i per la teva salut. Perquè creiem en la importància de FER SALUT… Fer Salut és la clau!


Joan Maria Aranalde Fortó, President ACEBA